22 Ιανουαρίου, η μέρα των παιδιών και των "παιδιών"


22 Ιανουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού.

Σε ένα πολυήμερο φεστιβάλ στις ασπρισμένες βουνοκορφές, με εκπλήξεις, events και προσφορές αναμένεται να ολοκληρωθεί η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού.

Με σύνθημα "Φέρτε τα παιδιά σας και τα "παιδιά" σας" η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (F.S.I.), που προσκαλεί όλους τους ανθρώπους να εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο του χιονιού. Ήδη το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού ξεκίνησε τις εκδηλώσεις από σήμερα (Δευτέρα 16/01/2012) έως τη Κυριακή (22/01/2012), έχοντας όλοι οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη είσοδο στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και οι σκιέρ από 6-17 ετών δωρεάν εξοπλισμό. Ενώ από τις 16-20 Ιανουαρίου και για συγκεκριμένες ώρες θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα. Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου προγραμματίζεται all day ski, ενώ για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού.
Στο Χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου ξεκίνησαν από σήμερα με νυχτερινό σκι και πάρτι, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινώσουν και τα υπόλοιπα Χιονοδρομικά κέντρα της χώρα, τις εκδηλώσεις τους.

Αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε για το Σαββατοκύριακο.

By 11traveller

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου