Μερικά από τα μυστικά των φθηνών διακοπών.







Πλέον έχουμε μπει σε ρυθμούς καλοκαιριού. Λίγο πολλοί όλοι μας, αρχίζουμε και ανεβάζουμε φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές, από τους πιθανούς προορισμούς... Το 11traveller θα σας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. 

1)    Διακοπές των Αύγουστο
Με τίποτα… Η εμπειρία και η έρευνα της ομάδας του 11traveller έχει αποδείξει ότι τον μήνα Ιούνιο και το μήνα Σεπτέμβριο οι ξενοδόχοι μειώνουν τις τιμές των δωματίων τους.
2)   Προτιμήστε το αεροπλάνο και όχι το αυτοκίνητο.. Ξεχάστε για μερικές την καλοπέραση με το αυτοκίνητο.. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων είναι αρκετά συχνή, στους τουριστικούς προορισμούς.
3)   Αν παρόλα αυτά θέλετε να έχετε το αυτοκίνητό σας ή το μηχανάκι σας, θα ήταν προτιμότερο να το νοικιάσετε, με τις τιμές να έχουν πέσει πιο κάτω από 20-25 ευρώ.
4)   ΠΡΟΣΟΧΗ στα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια… Στις low cost τιμές ή καλύτερα στα αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους. Δεν γίνονται αλλαγές στις ημερομηνίες, σε περίπτωση αλλαγής.


11traveller.blogspot.com Production

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου