Poseidon Undersea Resorts




Οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται τα νησιά Φίτζι, για τις παραλίες, τα καταγάλανα νερά, τη βλάστηση... Τι θα λέγατε αν είχατε τη δυνατότητα να μείνετε σε ξενοδοχείο στο βυθό της θάλασσας; 
Να ξυπνάτε δίπλα σε ψάρια, σε καρχαρίες και κοράλια. 
Το θέρετρο Poseidon Undersea Resort, σας δίνει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Το συγκεκριμένο θέρετρο έχει δημιουργήσει καινοτόμες υποβρύχιες σουίτες, δίνοντας την επιλογή στους παραθεριστές να επιλέξουν το στυλ που τους ταιριάζει. Πιο αναλυτικά, το βάθος που τους ενδιαφέρει, μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα πάνω από το έδαφος, πάνω από το νερό αλλά και κάτω από την επιφάνεια του Ωκεανού.  
Υπάρχουν 48 bungalows και βίλες στο Poseidon Mystery Island και αφορά κυρίως τα άτομα που δε θέλουν να κάνουν την υποβρύχια παραμονή και προτιμούν τα σίγουρα. Εναλλακτικά, υπάρχουν 24 υποβρύχιες σουίτες που θα προσπαθήσουν να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και εικόνες στα μόλις 5,000 στρέμματα της λιμνοθάλασσας Φίτζι.
Η πρόσβαση στις σουίτες είναι εύκολη με ένα απλό ανελκυστήρα, που κατεβαίνει σε βάθος 12 μέτρων. Από κει και πέρα το 70% του κάθε δωματίου είναι κατασκευασμένο με τζάμι πάχους 4 ιντσών, παρέχοντας μεγάλη ασφάλεια.
Στο τέλος σας αφήσαμε το οικονομικό.... Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσβάσιμες, όπως και τα νησιά Φίτζι, η διαμονή για μια εβδομάδα σε μια από τις υποβρύχιες σουίτες κοστίζει μόνο 15.000 δολάρια (το μονόκλινο) αν σας ενδιαφέρει η τιμή του δίκλινου τότε είναι 30.000 δολάρια. Μέσα στη τιμή να ξέρετε ότι περιλαμβάνει τη χρήση του υποθαλάσσιου σπα, βιβλιοθήκη, wi-fi, γυμναστήριο. Για να ξέρετε τι παροχές θα έχετε, μη νομίζουν ότι τρώτε κουτόχορτο. 
Καλή διαμονή. 

11traveller.blogspot.com Production 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου