Στα 5 πρώτα το εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης!


Στα πέντε κορυφαία εστιατόρια των μουσείων του κόσμου συμπεριλαμβάνει το εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολη η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Καναδά, Toronto Star.Σε ρεπορτάζ με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό» το εστιατόριο κατατάσσεται ανάμεσα σε εκείνα των μουσείων της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MOMA) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνεται ότι το εστιατόριο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Ακρόπολη και είναι εύκολος προορισμός για φαγητό μετά την επίσκεψη στο μνημείο. «Η βολική τοποθεσία του το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για απολαύσει κανείς πιάτα από παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ, προσφέροντας στους επισκέπτες πανοραμική, ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη» αναφέρει το άρθρο.
Πέρυσι, η εφημερίδα Sunday Times της Βρετανίας είχε κατατάξει το μουσείο της Ακρόπολης στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας με τα καλύτερα μουσεία του κόσμου.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον και στη δεύτερη το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.
Ο πρόεδρος του μουσείου, Δημήτρης Παντερμαλής, δήλωσε ότι είναι ευτυχής για το δημοσίευμα της καναδικής εφημερίδας καθώς επιβεβαιώνει ότι το εστιατόριο είναι κομμάτι της επίσκεψης του μουσείου και της εμπειρίας του επισκέπτη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου