Όταν η αρχιτεκτονική συναντάει τη φύση….!

                               Φανταστείτε ένα ιδιωτικό καταφύγιο ηρεμίας και ισορροπίας,όπου η παραμικρή λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη.Φανταστείτε μια απόδραση που προορίζεται να επεκτείνει το ταξίδι σας,διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.Φανταστείτε το Kenoa,ένα Eco-chic θέρετρο,στο Barra de Sao Miguel της Βραζιλίας.
Pedro Marques "Ήθελα να φτιάξω ένα ξενοδοχείο από τη σκοπιά του επισκέπτη"
Οι περισσότεροι ίσως να μην το γνωρίζετε, πρόκειται για έναν δημιουργικό και τολμηρό νεαρό που στα 27 του χρόνια συνέλαβε μια ιδέα. Να φτιάξει ένα θέρετρο στη παρθένα περιοχή Alagoas  της Βραζιλίας. Με αρχικό μότο «Σεβασμός στο περιβάλλον και πάνω απ όλα άνεση για τους επισκέπτες» ξεκίνησε τη δημιουργία του. Η επιτυχία του όμως δε κρύβεται μόνο στο εντυπωσιακό μέρος αλλά οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στον αρχιτέκτονα Osvaldo Tenorio. Πλέον συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα Design Hotels του κόσμου. 
Κάθε μία από τις 23 βίλες και σουίτες προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μια απαράμιλλη θέα στη θάλασσα,με ιδιωτικές πισίνες και εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση που αναμειγνύεται με έργα τέχνης αυτόχθονων καλλιτεχνών.
Τιμές:Από 422 ευρώ το δίκλινο.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου